Tangovakantie Frankrijk 9 t/m 16 juli 2021

Op Chateau Riaucourt, in Poissons (Haute Marne)

De Tangovakantie is uitgesteld naar volgend jaar: 9 t/m 16 juli 2021 

Lessen in niveau-groepen: midden en (ver)gevorderd, door 2 docentenparen:
Docenten:
Roberto Rizzo & Mira van de Griendt
Peter Jonker & Ina Hulshoff

http://www.creatievevakantiefrankrijk.nl/tango-vakantie/

Tijdens deze tangovakantie verblijven we in een prachtig oud chateau in de mooie omgeving van Noord Frankrijk, de Haute Marne, waar je naast het inspiratie opdoen voor je eigen tango ook heerlijk kunt genieten van de zon, het glooiende landschap en schilderachtige dorpjes. Er is tijd genoeg over om de omgeving te verkennen of lekker uit te rusten in de riante kasteeltuin.
Twee bevlogen dansparen Peter & Ina en Roberto & Mira zullen je dagelijks begeleiden met nieuwe ideeën en inzichten , zodat je nog meer van de tango gaat genieten dan je nu al doet. Peter & Ina en Roberto & Mira, zullen les geven, zowel aan de intermediate als gevorderde danser. Naast het werken aan basis principes van de techniek zullen we prachtige nieuwe sequences leren en ons mee laten nemen door de muziek om samen het mooiste wat de tango te bieden heeft te beleven. In Argentinië zeggen ze “La Musica te Lleva”, dat zoveel betekent als “de muziek neemt je mee”.TANGO VAKANTIE ALL-IN
Je krijgt les op je eigen niveau door beide docentenparen; 3 maaltijden per dag*; alle overnachtingen in Chateau Riaucourt; onbeperkt koffie, thee en fruit, wifi, het volgen van alle programma onderdelen; Georganiseerd carpoolen; Exclusief reiskosten.

UITGEBREIDE INFORMATIE EN INSCHRIJVEN:
http://www.creatievevakantiefrankrijk.nl