Workshops/Tangovakanties

Paastangoweekend in de Uelenspieghel 

Paula & Orlando (BS-AS)
Peter & Ina

10 t/m 12 april 2020

PAULA & ORLANDO: "Tango de salon"
PETER & INA: " Tango Vals" (alteraties, giros, cadenas en cadans)

3 Dagen intensieve workshops door beide docentenparen & practica met uitgebreid persoonlijke aandacht gericht op elegantie, abrazo, connectie en muzikaliteit.
Vrijdag en zaterdagavond milonga in de prachtige danszaal met houten vloer en zaterdagavond open milonga met show van de docenten. 

Geef een leuke draai aan het Paasweekend en kom lekker dansen en genieten, kortom, gun jezelf een heerlijk ontspannen tangoweekend op een prachtige Saksische boerderij in Drenthe. In een schitterende bosrijke omgeving ligt de romantische boerderij "De Uelenspieghel". De houten dansvloer is subliem en ruim, de verrukkelijke  maaltijden zijn altijd biologisch.

NIVEAU: intermediate t/m vergevorderd

START: vrijdagmiddag eerste workshop

LESSEN: intensieve workshops door beide docentenparen, Practica en elke avond salon.

AANMELDEN: 
* Bij Annette van De Uelenspieghel:
Stuur een mail voor de prijsopgave en reservering naar:  annette@uelenspieghel.nl.

En geef ook aan of je verblijft in een singel/double room met of zonder lakenset.
of wenst te kamperen bij De Uelenspieghel. 

LOCATIE: 
De Uelenspieghel
Winkelsteeg 5
7975 PV Uffelte

____________________________________________________________________________________________________________________

Tangovakantie Frankrijk 2020

26 juni t/m 3 juli 2020

Op Chateau Riaucourt, in Poissons (Haute Marne)

Lessen in niveau-groepen: midden en (ver)gevorderd, door 2 docentenparen.

Docenten:
Roberto Rizzo & Mira van de Griendt
Peter Jonker & Ina HulshoffTijdens deze tangovakantie verblijven we in een prachtig oud chateau in de mooie omgeving van Noord Frankrijk, de Haute Marne, waar je naast het inspiratie opdoen voor je eigen tango ook heerlijk kunt genieten van de zon, het glooiende landschap en schilderachtige dorpjes. Er is tijd genoeg over om de omgeving te verkennen of lekker uit te rusten in de riante kasteeltuin.
Twee bevlogen dansparen Peter & Ina en Roberto & Mira zullen je dagelijks begeleiden met nieuwe ideeën en inzichten , zodat je nog meer van de tango gaat genieten dan je nu al doet. Peter & Ina en Roberto & Mira, zullen les geven, zowel aan de intermediate als gevorderde danser. Naast het werken aan basis principes van de techniek zullen we prachtige nieuwe sequences leren en ons mee laten nemen door de muziek om samen het mooiste wat de tango te bieden heeft te beleven. In Argentinië zeggen ze “La Musica te Lleva”, dat zoveel betekent als “de muziek neemt je mee”.

TANGO VAKANTIE ALL-IN
Je krijgt les op je eigen niveau door beide docentenparen; 3 maaltijden per dag*; alle overnachtingen in Chateau Riaucourt; onbeperkt koffie, thee en fruit, wifi, het volgen van alle programma onderdelen; Georganiseerd carpoolen; Exclusief reiskosten.

Meer informatie en inschrijven:
http://www.creatievevakantiefrankrijk.nl