Workshops/Tangovakanties

Workshopweekend met Pasen in de Uelenspieghel (Uffelte) met:

Paula Franciotti & Orlando Scarpelli (Bs-As)
Peter Jonker & Ina Hulshoff

30 maart t/m 2 april 2018 
PAASTANGOWEEKEND:

PAULA & ORLANDO: Tango en Vals
PETER & INA:  Milonga con Traspie
Niveau : gevorderd/vergevorderd.

6 intensieve workshops & practica met uitgebreid persoonlijke aandacht gericht op abrazo, connectie en muzikaliteit. Paula en Orlando werken aan Vals en “Tango de salon” dus geen ingewikkelde figuren maar comfort en techniek om met plezier mooi te kunnen dansen aan de hand van enkele bruikbare sequences. Peter en Ina  gaan aan de slag met MILONGA (ritme, snelheid en ook bruikbare nieuwe moves) Elke avond milonga’s in de prachtige danszaal met houten vloer en zaterdagavond open milonga met shows van de docenten. 

Maaltijden worden verzorgd door kok KJell. Onbeperkt koffie/ thee etc is allemaal inbegrepen, alleen de drankjes in de bar niet.
Prijs: 285 € all-in (een pers kamer 10 euro extra per nacht). Extra dag ivm Pasen!.
Info annette@uelenspieghel.nl of 0521-351331.  Zie ook
 YouTube

Geef een leuke draai aan het paasweekend en kom lekker dansen en genieten, kortom, gun jezelf een heerlijk ontspannen tangoweekend op een prachtige Saksische boerderij in Drenthe. In een schitterende bosrijke omgeving ligt de romantische boerderij "De Uelenspieghel". De houten dansvloer is subliem en ruim, de verrukkelijke  maaltijden zijn altijd biologisch.

 
NIVEAU: gevorderd/vergevorderd
START: vrijdag 30 maart 20.00 uur eerste workshop met aansluitend salon
LESSEN: 6 intensieve workshops door beide docentenparen, Practica en elke avond salon.
ZATERDAGAVOND: feestelijke salon met DJ Wout en dansoptredens.
ZONDAGAVOND: salon met DJ Hans.

AANMELDEN:
annette@uelenspieghel.nl


MEER INFORMATIE OP:
www.uelenspieghel.nl

OPEN SALONS DE UELENSPIEGHEL

*zaterdag 31 maart 
met DJ Wout en dansoptredens
van 21.00-01.00 uur
*zondag 1 april met DJ Hans.
van 21.00-01.00 uur

LOCATIE: 
De Uelenspieghel
Winkelsteeg 5
7975 PV Uffelte
_____________________________________________________________________________________________

Tangovakantie Frankrijk 30 Juni t/m 7 Juli 2018

Lessen in niveau-groepen: midden en gevorderd, door 2 docentenparen.

Docenten:
Roberto Rizzo & Mira van de Griendt
Peter Jonker & Ina Hulshoff


Tijdens deze tangovakantie verblijven we in een prachtig oud chateau in de mooie omgeving van Noord Frankrijk, de Haute Marne, waar je naast het inspiratie opdoen voor je eigen tango ook heerlijk kunt genieten van de zon, het glooiende landschap en schilderachtige dorpjes. Er is tijd genoeg over om de omgeving te verkennen of lekker uit te rusten in de riante kasteeltuin.
Twee bevlogen dansparen Peter & Ina en Roberto & Mira zullen je dagelijks begeleiden met nieuwe ideeën en inzichten , zodat je nog meer van de tango gaat genieten dan je nu al doet. Peter & Ina en Roberto & Mira, zullen les geven, zowel aan de intermediate als gevorderde danser. Naast het werken aan basis principes van de techniek zullen we prachtige nieuwe sequences leren en ons mee laten nemen door de muziek om samen het mooiste wat de tango te bieden heeft te beleven. In Argentinië zeggen ze “La Musica te Lleva”, dat zoveel betekent als “de muziek neemt je mee”.

TANGO VAKANTIE ALL-IN
Je krijgt les op je eigen niveau door beide docentenparen; 3 maaltijden per dag*; alle overnachtingen in Chateau Riaucourt; onbeperkt koffie, thee en fruit, wifi, het volgen van alle programma onderdelen; Georganiseerd carpoolen; Exclusief reiskosten.

Meer informatie en inschrijven:
http://www.creatievevakantiefrankrijk.nl